• Tina Brands

Welkom lieve Jip!

Bijgewerkt: 13 jun 2020

Daar is hij dan! Na een behoorlijk zware zwangerschap en een pittige maar vlotte bevalling, is eindelijk onze tweede zoon en broertje Jip geboren! Wat zijn wij trots en blij! In deze korte blogpost stel ik hem graag verder aan jullie voor!

Compleet gelukkig, gelukkig compleet ♥

Jip is geboren op zondag 26 augustus om 11:52 uur. Hij weegt 3910 gram (ja serieus, dat dát in mij heeft gepast! 🙈) en heeft een lengte van 51 cm. Ik ben in het ziekenhuis in Zwolle bevallen en inmiddels zijn we weer lekker thuis!

Fygo is een onwijs lieve trotse grote broer die nu al zijn lievelings knuffels met zijn broertje wil delen en ‘boks’ en ‘vijf’ (high five) met hem doet voor het slapen gaan. Heerlijk haha!

Wij gaan nu lekker met z’n viertjes genieten van de kraamweek en de tijd erna. Hilbert is nog heerlijk 3 weken vrij, dus we hebben uitgebreid de tijd om samen onze kleine man beter te leren kennen. Zo fijn!


Zodra ik een beetje meer ben hersteld en we een soort van ritme te pakken hebben, zal ik weer wat vaker gaan bloggen! Ik kijk er naar uit jullie eindelijk weer mee te nemen in ons leven (nu als gezinnetje van vier!) en weer tips en ervaringen met jullie te delen!


Tot heel snel!


Liefs, Tina


#geboorteaankondiging #voorstellen #broertje #geboren #mamablog #grotebroer #evenvoorstellen #mamablogger #welkom #geboorte #broertjesbult

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now