• Tina Brands

Traktatie idee (Fygo 4 jaar en afscheid KDV)

Bijgewerkt: 13 jun 2020

Hiep hiep hoera! Fygo is 4 jaar!

Vorige week werd Fygo 4 en dat betekent dat hij na de zomervakantie naar de basisschool mag! Vandaag heeft hij zijn afscheidsfeestje op het kinderdagverblijf en mag hij trakteren.


De traktatie voor de kids


Bij de Hema kocht ik deze leuke uitdeelzakjes. De zakjes heb ik gevuld met een potje Play-Doh klei, een zakje suikervrije aardbeiensnoepjes, een ballon en confetti. Aan het zakje hing ik een foto van Fygo met de tekst ‘Denk je nog eens aan mij, als je speelt met deze klei?‘. Zo fout, dat ik het stiekem toch wel heel leuk vond ;-). Bovendien ken ik geen enkel kind dat spelen met klei níet leuk vindt.


Waar te koop?

Uitdeelzakjes – Hema Confetti – Hema Ballonnen – Hema Play-Doh klei – Bol.com Aardbeiensnoepjes – Jumbo


Kosten

In totaal was ik €25,00 kwijt voor 15 gevulde uitdeelzakjes. Per kindje is dat dus €1,66.


Voor de leidsters

Voor de leidsters maakte ik een apart kadootje als bedankje. Fygo heeft echt een onwijs leuke tijd gehad op het kinderdagverblijf. Hij heeft er ontzettend veel geleerd, werd heel goed verzorgd en kreeg er mega veel liefde. Daar ben ik ze heel erg dankbaar voor.


Ik liet voor allebei de vaste leidsters een bordje bedrukken met dezelfde foto als die van de traktatie voor de kinderen. Hopelijk eten ze hier voortaan hun lunch van op de groep, en denken zij met net zo veel plezier terug aan Fygo als hij aan hen.

#kinderopvang #traktatie #fygo #hema #fygospam #uitdelen #4jaar #confetti #ballonnen #Afscheid #klei #fygo4jaar #bordje #kdv

34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now