• Tina Brands

Traktatie idee! (Fygo 3 jaar en afscheid kdv)

Bijgewerkt: 13 jun 2020

Op 24 juli werd Fygo 3 jaar! Omdat wij toen op vakantie waren, mocht hij deze week trakteren op het kinderdagverblijf. Aangezien hij afgelopen maandag ook voor het laatst in de groep was waar hij ooit als baby begon, is het meteen een afscheidstraktatie geworden. Vandaag is hij begonnen bij de ‘Duizendpoten’ (een soort opstapklas voor de basisschool) en ik merk dat ik dat toch wel een dingetje vind. Mijn baby wordt groot!! Gelukkig krijg ik binnenkort weer een nieuwe baby! 😉


Kindjes

Voor Fygo’s vriendjes en vriendinnetjes uit zijn groep, koos ik voor een simpele traktatie van (Zonnatura) knijpfruit. Hiervoor gebruikte ik een DIY-wikkel van de webshop The Cherry on Top. Omdat hij dus ook meteen afscheid nam van deze groep, koos ik voor de tekst ‘Fygo knijpt er tussenuit!’. Uiteraard kun je helemaal zelf bepalen wat er op deze wikkel komt te staan, hoe leuk! Om te benadrukken dat het óók een verjaardagstraktatie was, bond ik er nog een leuk fotootje aan met daarop de tekst ‘Hoera! 3 Jaar!’. Het touwtje dat ik heb gebruikt is van de Hema. Deze traktatie is heel simpel om te maken, maar het ziet er toch leuk uit en is ook nog eens verantwoord!


Leidsters

Uiteraard wilde ik ook graag de leidsters nog even extra bedanken voor de afgelopen jaren. Fygo heeft het echt ontzettend naar zijn zin gehad in deze groep en heeft zoveel geleerd! Ik ben ze heel erg dankbaar voor wat ze allemaal voor hem en ons hebben gedaan!

Op Instagram kwam ik bovenstaande ‘groeipotloden’ tegen. De opvang waar Fygo op zit is vooral gericht op de natuur (lekker veel buitenspelen, de natuur ontdekken in hun eigen ‘ontdektuin’, zelf plantjes en kruiden laten groeien, gezonde voeding, etc. etc.) en daarom vond ik dit wel een passend bedankje. Het potlood is gemaakt van duurzaam hout met, op de plaats waar normaal vaak een gum zit, een oplosbare capsule met zaadjes erin. Wanneer het potlood te klein is geworden om er nog mee te schrijven of te tekenen, kun je hem omgekeerd in een pot aarde steken. Na een tijdje groeien er verse kruiden, knapperige groentes of eetbare bloemetjes uit!

Aan dit potlood heb ik een leuk kaartje geknoopt en er nog een lekkere reep Tony’s Chocolonely bij gedaan!


Heb je zelf een leuk traktatie idee?

Deel hem dan in de reacties hieronder! Ik denk dat veel moeders daar heel blij mee zullen zijn! Daarnaast gaat Fygo volgend jaar natuurlijk naar de basisschool, dus mag ik zelf ook weer aan de bak om een leuke traktatie én een leuk bedankje voor de Duizendpoten te bedenken ;-).

#knijpfruit #3jaar #gezond #zelfbetaald #afscheidstraktatie #traktatieidee #traktatie #verjaardag #jarig #nospon #bedankjes #afscheidkdv #thecherryontop #Afscheid #healthy #zonnatura #leidsters #gezondetraktatie #diy

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now