• Tina Brands

TBT – Week 52

Het is vandaag 31 december en dat betekent dat we de laatste week van 2017 achter de rug hebben. Man, wat is dit jaar weer snel gegaan. Wij sluiten het jaar af in een vakantiehuisje op de Veluwe, waar we sinds afgelopen donderdag vakantie vieren. Kijken jullie mee met wat wij deze week allemaal hebben gedaan?

Zondag

24 December, onze verkeringsdag! We zijn nu precies 13 jaar samen (L). Eigenlijk zou ik vandaag een babyshower hebben, maar die leuke lieve baby besloot dat ze liever de kerst van 2017 alvast mee wilde maken. Dat plannetje gaat dus niet door. Dat betekent dat we lekker rustig aan doen vandaag. Rond 16.00 uur rijden we naar Doetinchem, waar we samen met mijn familie kerstavond doorbrengen. Uiteraard is er heel veel lekker eten en zijn er kadootjes. Gezellig! We blijven slapen, dus hoeven ‘s avonds niet meer terug naar huis.

Maandag

Eerste Kerstdag! We ontbijten met z’n allen bij mijn ouders thuis. Na het ontbijt pakken we onze spullen en rijden we weer naar Zwolle. De rest van de dag zijn we lekker met z’n drietjes en brengen Hilbert en ik voornamelijk in de keuken door om een heerlijk kerstdiner klaar te maken.

Als Fygo na het eten op bed ligt, kijken wij romantisch de kerstspecial van All you need is love terug.

Dinsdag

Vandaag is het Tweede Kerstdag en gaan we naar mijn schoonfamilie in Steenwijk. Mijn zwager is gymleraar en heeft een sleutel van een gymzaal. Daar maken we natuurlijk dankbaar gebruik van en laten de kids even lekker uitrazen.

Als we weer ‘thuis’ komen heeft opa de tafel al gedekt en staat het eten klaar. We kunnen meteen aanschuiven! Rond 20.00 uur zijn we weer in Zwolle en leggen we Fygo op bed. Dat was hem weer, Kerst 2017!

Woensdag

Vandaag is een ‘bijkom-dag’. Ik ben behoorlijk gaar van de afgelopen dagen en breng deze dag vooral liggend en hangend op de bank door. Tussendoor pak ik alvast wat spullen in, want morgen gaan we heerlijk een paar dagen naar de Veluwe!

Donderdag

Via Airbnb hebben wij een chalet geboekt op de Veluwe. Daar zijn wij vandaag vanaf 13.00 uur welkom en blijven daar heerlijk een paar dagen genieten van de rust en van de quality time met elkaar. Als we aankomen in het huisje gaan we lunchen en leggen Fygo daarna in bed. Het is voor het eerst dat we hem op vakantie in een groot bed laten slapen, in plaats van in een campingbedje. Gelukkig gaat dat goed!

Eigenlijk wilden we na zijn slaapje de omgeving gaan verkennen, maar hij wordt pas rond 17.30 uur wakker en dan is het al donker. Dan blijven we maar lekker binnen. Het is zo’n heerlijk plekje met een gezellige gashaard!

Vrijdag

Ik slaap nooit zo goed in een ander bed, dus ook vannacht lag ik helaas al vanaf 04.00 uur wakker. Gelukkig hoeven we hier helemaal niks en kunnen we doen waar we zin in hebben. Vandaag gaan we dus lekker een stuk wandelen en vermaken we ons verder in ons knusse chaletje. ‘s Middags begint het zelfs nog te sneeuwen. Het ultieme kerstvakantiegevoel!

Zaterdag

Helaas is er voor de hele dag regen voorspeld, en dat blijkt ook te kloppen. Aangezien we nog niet echt het bos in zijn geweest, gaan we gewapend met paraplu’s naar buiten. In het bos valt de regen gelukkig mee. Ik ben blij dat we nog even zijn gegaan. Wát een mooi bos (het Speulderbos)!

‘s Avonds gaan we lekker uit eten bij een steakhouse in Putten. Normaal gesproken eten we, als Fygo mee is, maar 1 of 2 gangen. Vandaag proberen we er eens 3, aangezien er ook een 3-gangen kindermenu is. Het eten is heerlijk en Fygo gedraagt zich weer voorbeeldig. Om 20.30 uur gaan we weer naar ‘huis’. We knallen Fygo op bed en ploffen daarna zelf op de bank. Haardje aan. Boekje erbij. Wie döt je wat!?

Komende week

Wanneer dit TBT-weekoverzicht online komt is het oudjaarsdag. We starten deze dag met een bezoekje aan Monkey Town in Voorthuizen. Voor vanmiddag en vanavond hebben we lekkere hapjes en natuurlijk oliebollen in huis gehaald. Oud en nieuw vieren we dus gewoon lekker knus in ons vakantiehuisje. De komende week zijn we nog heerlijk een weekje vrij. Donderdag brengen we Fygo wel naar de opvang, zodat Hilbert en ik een dagje voor onszelf hebben. Wat we allemaal precies gaan doen weten we nog niet. In ieder geval nog even heel erg genieten van deze vakantie!

Een fijne jaarwisseling allemaal en uiteraard een heel gezond en gelukkig nieuw jaar!

Liefs, Tina

#plog #gelukkignieuwjaar #tbt #bos #december #veluwe #airbnb #week52 #weekoverzicht #oudennieuw #feestdagen #chalet #kerst

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now