• Tina Brands

TBT – Week 47

Ook al telt november nog een aantal dagen, het is vandaag toch alweer de laatste zondag van de maand. En qua planning kwam het deze week ook beter uit (dan een weekje later) om een weekoverzicht te maken. Dus tadaa!! Kijken jullie weer gezellig mee?

Zondag

Omdat Fygo tegenwoordig weer rustig tot 09.00 uur uitslaapt, heb ik om 08.00 uur de wekker gezet. We gaan straks gezellig koffie (oké, ik thee en Fygo een sapje) drinken met vrienden, en ik vind het altijd fijn om de dag eerst rustig op te kunnen starten.

Rond 10.45 uur stappen we op de fiets en gaan we naar het Barista café (Zwolle). Na een erg gezellige ochtend zijn we om 13.00 uur weer thuis. Daar eten we een broodje en brengen Fygo rond 13.45 uur naar bed. Ik ruim het huis een beetje op en maak de lamp van mijn fiets. Hilbert kijkt ondertussen voetbal (PEC Zwolle – PSV). Verschil moet er wezen ;-). Als Fygo om 16.00 uur weer wakker is gaan we nog even lekker een blokje om met zijn (loop)fiets.

Maandag

Om 08.00 uur breng ik Fygo (door de regen) naar de opvang en fiets daarna door mijn werk. Ik hoef deze week maar 3 dagen te werken, maar dat betekent wel altijd dat ik extra veel werk in 1 dag moet proppen om alles voor die week af te krijgen. Als ik Fygo om 17.30 uur weer ophaal ben ik dan ook best toe aan een avondje bank hangen.

Dinsdag

Zodra ik wakker word regent het nog steeds…voor mijn gevoel is het al minimaal 36 uur non-stop aan het regenen. Ik trek dus weer mijn regenjas aan en spring rond 08.10 uur op de fiets. Hilbert en Fygo hebben weer een dagje samen en doen weer keurig boodschappen :). ‘s Avonds mag ik weer lekker dansen en wonder boven wonder is het dan droog! Ook wel weer eens keer lekker, droog ergens aankomen haha.

Woensdag

Vandaag ben ik weer lekker vrij en slaap ik tot 08.00 uur uit. Rond 10.00 uur hebben Fygo en ik ons gezamenlijke fruit-momentje. Ik vind dit altijd zo gezellig! Hij is trouwens een meester in fruit schillen en eieren pellen. Geen schilletje blijft zitten! Heel handig, zo’n zelfstandige peuter ;-).

Om 11.00 uur heb ik een afspraak bij de tandarts. Daar ben ik al bijna 2 jaar niet meer geweest, dus ik vind het best een beetje spannend. Maar even jongens, moeders met kleine kinderen zonder familie in de buurt; hoe doen jullie dit soort dingen? Toevallig is Hilbert vandaag een keertje op woensdag thuis en kon ik deze afspraak maken. Maar regelen jullie hiervoor speciaal oppas? Of nemen jullie ze mee? Ik vind het nogal een dingetje.. ik zie het niet zitten om zelf in die stoel te liggen terwijl er een kleine terror alle boortjes uit de kastjes trekt! Ik ben heel benieuwd, want op deze manier stel ik dit soort afspraken dus altijd uit.

Gelukkig heb ik geen gaatjes, maar helaas is wel het spalkje achter mijn tanden (n.a.v. de Invisalign beugel) losgeraakt. Ik moet over een week dus weer terug om deze opnieuw te laten plaatsen. Als ik klaar ben fiets ik nog even door naar het winkelcentrum om een paar boodschappen te doen. Ik haal onder andere wat schoenkadootjes. Fygo mag morgen voor het eerst echt zijn schoen zetten!

Donderdag

Het is vandaag voor mij alweer de laatste werkdag van deze week. Heerlijk! Ik ben lekker druk dus de tijd is zo om. En dan heb ik weekend! Omdat we morgenavond en zondagochtend geen tijd hebben om de schoen te zetten of de kadootjes uit te pakken, mag Fygo vanavond al liedjes zingen onderaan de schoorsteen. En nu maar hopen dat Sinterklaas en zijn pieten het hebben gehoord!

Vrijdag

Yes! Kadootjes! Wat heerlijk om dat blije gezicht van Fygo te zien. Ik heb geen idee of hij al helemaal door heeft wie Sinterklaas precies is, maar hij denkt in ieder geval wel dat hij de kadootjes van ‘Klaas’ heeft gekregen. Zo leuk!

Na het uitpakken van de kadootjes verdwijn ik weer in de badkamer om mijn haar te verven. Ik heb er totaal geen zin in, maar het is echt weer even nodig. #nomakeup #nofilter #gezellig.

‘s Avonds ga ik met de trein naar Hilversum; borrelen en eten met vriendinnen! Dát is pas gezellig!

Zaterdag

Ik begin de zaterdag met een heerlijke cappuccino. Ik heb onlangs de barista editie van Oatly ontdekt. Wauw, eindelijk een plantaardige ‘melk’ waarmee je echt goede en lekkere cappuccino’s kunt zetten. Echt een aanrader!

De voetbalwedstrijd van Hilbert is afgelast, dus we hebben onverwachts een dagje met z’n drietjes. Aangezien de zon schijnt besluiten we een wandeling richting centrum te maken. Op de terugweg halen we verse broodjes bij de bakker en komen we een zwarte piet tegen. Het laatste stukje naar huis eet Fygo zich dus vol met brood van de bakker (gekregen) en pepernoten.

Komende week

Vandaag (zondag) gaan wij naar mijn ouders in Doetinchem. Komende week wordt voor mij een drukke week op het werk. Ik werk weer vier dagen en ben, wegens vakantie en ziekte, de enige uit mijn team die werkt. Dinsdag mag ik uiteraard weer lekker dansen, woensdag moet ik wederom naar de tandarts en volgend weekend vieren wij de verjaardag van ons neefje die alweer 3 jaar wordt! Voor de rest staat er nog niks op de planning, maar dat komt bij ons vaak in de loop van de week.

Een fijne zondag en een goede week weer allemaal!

Liefs, Tina

#schoenzetten #plog #tbt #vriendinnen #sinterklaas #blog #tandarts #tinabliktterug #Hilversum #weekoverzicht #november #borrelen #plogweek #week47

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now