• Tina Brands

TBT – Week 43

De laatste volledige week van oktober zit er alweer op! De klok is vannacht achteruit gegaan en woensdag is het al november! Wow! In deze blogpost blik ik terug op wat wij afgelopen week allemaal hebben gedaan. Kijken jullie weer mee?

Zondag

Vandaag ga ik naar Amersfoort om daar te lunchen en drankjes te drinken met oud-collega’s. Om 11.20 uur vertrekt mijn trein vanuit Zwolle. Het is erg gezellig en na een lekker broodje, een aantal drankjes en een mini shop-sessie, pak ik om 16.05 uur weer de trein terug naar Zwolle.

Hilbert en Fygo hadden ondertussen een gezellige mannendag. Tijdens mijn treinreis krijg ik het volgende filmpje toegestuurd. Meneer ‘fietst’ nog meer net op zijn loopfiets (met 2 wielen) en wil nu al ‘stunten’. Volgens mij ben ik daar nog niet helemaal aan toe 😁🙈!

Maandag

Ik werk deze week weer lekker 3 dagen, waaronder vandaag. Als Fygo en ik rond 07.50 uur op de fiets stappen is het gewoon nog donker 😩. Nadat ik Fygo op de opvang heb afgezet fiets ik door naar kantoor.

Na 4,5 jaar op een enorm grote en zware laptop gewerkt te hebben (en die iedere dag op de fiets meegenomen te hebben), krijg ik vandaag eindelijk een nieuwe laptop! Hij is een stuk kleiner en lichter, wat een verademing! Afgelopen vrijdag werkte ik thuis en ondertussen heeft toen een collega alle benodigde programma’s alvast voor mij geïnstalleerd! Zo fijn! Dat verdient natuurlijk een bedankje :).

Dinsdag

Dinsdag betekent papadag. Als ik om 08.00 uur naar het werk ga, slapen beide mannen nog. Mazzelaars! Ik heb vandaag, in tegenstelling tot gisteren, een vrij rustige dag. Er is genoeg te doen, maar geen stress of chaos. Mijn wandelbuddy werkt vandaag thuis, dus ik doe in mijn eentje onze rondjes. Best lekker, alleen het regent de hele dag. Dat is minder leuk.

Het voordeel van een papadag is dat Hilbert op dinsdag de boodschappen doet. En uiteraard moet er daarna nog weer even worden gefietst! Fygo heeft de smaak te pakken!

Helaas voor mij doet mijn dansschool mee met de schoolvakanties. Dit betekent dat er vanavond geen dansles is. Jammer, ik heb er toch altijd weer heel erg veel zin in! Dan maar een avondje op de bank.

Woensdag

Yes, vandaag ben ik lekker vrij! Aangezien het nog steeds ontzettend treurig weer is buiten brengen we veel tijd binnen door. Een mooie gelegenheid om even wat nieuwe mooie foto’s van Fygo te maken. Leuk dat hij dat vindt (not!) haha!

We gaan nog wel even naar buiten voor een korte wandeling, maar ik hijs Fygo mooi in de kinderwagen, zodat we lekker door kunnen lopen.

‘s Middags laat ik mijn ogen opmeten, want zoals jullie misschien al op Instagram hebben gezien, is het tijd voor een nieuwe bril. Ik heb geen extreme afwijking. Daarom draag ik mijn huidige bril dan ook alleen tijdens het autorijden en bijvoorbeeld in de bioscoop of het theater. Aangezien we zeer waarschijnlijk per 1 januari overstappen naar een andere zorgverzekering, wilde ik toch nog even gebruik maken van een gratis bril! Ik heb mijn nieuwe bril besteld bij Ace & Tate. Zodra ik hem binnen heb zal ik hier nog een blogpost over schrijven, want wat een leuk merk is dat! En ook de service is ontzettend goed.

Donderdag

Vandaag is weer een gewone werkdag en gaat de wekker om 06.10 uur. Ik vind het zooo zwaar nu het nog donker is als ik op moet staan! Rond 08.00 uur zet ik Fygo weer keurig af op de opvang en fiets ik snel door naar kantoor. Aangezien ik morgen alweer vrij ben werk ik wat langer door om alles af te ronden.

Rond 17.45 uur ben ik thuis en begin dan meteen met koken (Thaise curry! Yum!). Na het eten dansen en zingen we nog even met Fygo en brengt Hilbert hem rond 19.30 uur naar bed. Aangezien ik deze week niet heb gesport ga ik naar zolder om daar wat oefeningen te doen.

Hierna doe ik mijn make-up af, trek ik mijn chill-kleding aan en kruip ik onder een dekentje op de bank. Tijd voor ons favoriete televisieprogramma: Expeditie Robinson!

Vrijdag

Deze week ben ik de vrijdag weer lekker vrij. Helaas heb ik vannacht erg slecht geslapen en sta ik kotsmisselijk en met ontzettende hoofdpijn op. Op dit soort momenten verlang ik heeeel stiekem weer even naar de tijd dat we nog kinderloos waren. Poeh, wat had ik graag nog even willen blijven liggen. Maar goed, je krijgt er zoveel voor terug ;). Fygo en ik starten lekker rustig op en voor mijn eigen bestwil zet ik de televisie voor hem aan. Hij wil de laatste tijd steeds bij mij op schoot zitten, zo ook vandaag. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen :).

Na zijn fruithap gaan we even naar buiten om een frisse neus te halen. Dat doet me goed!

Als we terugkomen, nemen we meteen de net geleegde container weer mee. Fygo wil (uiteraard) per se helpen. Daarna spelen we nog even in de tuin.

Omdat de wintertijd dit weekend in gaat, schuif ik alles vast een beetje vooruit. Hopelijk heeft Fygo op deze manier zondag (en de dagen erna) dan wat minder last van dat uur tijdsverschil. Rond 13.30 uur gaan we lunchen en om 14.30 uur leg ik Fygo op bed.

Het liefst zou ik zelf ook even en dutje doen. Toch heb ik meer zin in lezen, dus zet ik voor mezelf een kop cappuccino om wakker te blijven. Ik drink echt bijna nooit koffie, maar vandaag voelt het alsof ik het nu echt even nodig heb!

Na het avondeten verf ik mijn haar. Helaas kreeg ik al heel vroeg last van grijze haren, waardoor ik nu toch echt om de 2 à 3 weken mijn haar moet verven. Ik gebruik de verf van Naturtint, wat niet schadelijk is voor het haar. Maar als er dames zijn die in hetzelfde schuitje zitten en tips hebben, dan hoor ik ze graag! Ik heb er namelijk nooit zin in. Maar iedere keer naar de kapper gaan is veel te duur.

Zaterdag

De laatste dag alweer van deze TBT week! Fygo besluit vandaag dat hij zelf zijn haar wel kan doen. Prima plan.

Als zijn haar goed zit, gaan hij en Hilbert naar de supermarkt zodat ik mijn wekelijkse me-time heb. Vanmiddag komt mijn (achter)nichtje uit Utrecht naar Zwolle om gezellig samen te lunchen. Onlangs is in Zwolle Lots & More geopend en die wil ik natuurlijk meteen even uitproberen.

Komende week

Vandaag gaat Hilbert een dagje naar Utrecht en zijn Fygo en ik dus met z’n tweetjes. Komende week werk ik weer 4 dagen, waarvan de vrijdag thuis. Vrijdag heb ik ook mijn eindevaluatie van PMT. In principe zit mijn therapie er dus op! Dinsdag mag ik gelukkig weer lekker dansen en volgende week zondag ga ík naar Utrecht om gezellig te lunchen en bij te kletsen met vriendinnen! Hebben jullie nog leuke plannen?

Een fijne zondag allemaal!

#naturting #koffie #week43 #jumbo #cappuccino #turnbacktime #haarverven #grijs #boodschappen #plog #tbt #fygospam #werken #loopfiets #lezen #nieuwelaptop #zwolle #tinabliktterug #lotsandmore #weekoverzicht #plogweek

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now