• Tina Brands

TBT – Week 39

De zomer is helaas voorbij en het is alweer oktober! Gelukkig deed het weer afgelopen week (over het algemeen) nog wel eventjes alsof het nog zomer was! Kijken jullie weer mee met wat wij de laatste week van september allemaal deden?

Zondag

Vandaag is mijn moeder jarig en ze heeft een hele mooie leeftijd bereikt: 60! Ook mijn vader is dit jaar 60 geworden en daarom gaven ze afgelopen juni een groot feest. Maar nu ze echt jarig is, moeten we dat uiteraard wel nog even vieren. Dat doen we in de dierentuin! We gaan vandaag met het hele gezin naar Ouwehands dierenpark in Rhenen.

Het is heerlijk weer, maar waarschijnlijk daardoor ook heel erg druk! Voor het eerst in Fygo’s leven ben ik hem even kwijt! Het is volgens mij maar een halve minuut maar het voelt als een eeuwigheid. Mijn hart zit in mijn keel! Gelukkig vind ik hem snel terug en als ik zeg dat hij niet meer zomaar weg mag lopen zegt hij ‘Maar ik ging toch die kant op?’. Sja. De rest van de dag ben ik dus extra alert. Rond 18.45 uur zijn we weer thuis en ben dan volledig gesloopt. Gelukkig hoef ik verder niks meer en relaxen we lekker op de bank!

Maandag

Het is maandag, dus we mogen weer aan het werk! Om 08.00 uur breng ik Fygo naar de kinderopvang en fiets daarna door naar kantoor. Omdat ik om 16.30 uur een 10 minuten gesprek heb met de leidster van Fygo, klap ik mijn laptop om 16.15 uur alweer dicht. Het gesprek ging goed, uiteraard is Fygo een voorbeeldig kind ;). Ik krijg ook nog even het portfolio te zien, zo grappig! Hieronder zie je een serie van progressie foto’s over hoe Fygo de regen ontdekt :-).

Aangezien ik nog niet helemaal klaar was met wat ik vandaag op het werk wilde doen, zet ik Fygo thuis nog even achter de iPad zodat ik mijn werk af kan maken. Daarna ga ik koken, eten we en gaat Fygo naar bed. Ook deze avond hoeven we lekker helemaal niks meer!

Dinsdag

Mijn dinsdag begint zwaar. Ik ging gisteren om 22.30 uur naar bed en werd om 02.00 uur weer wakker. Daarna heb ik niet meer geslapen. Om 06.30 uur vanmorgen ging de wekker, maar ik wilde zoooo graag nog even blijven liggen! Uiteindelijk ga ik er dus ook pas om 07.00 uur uit en om 08.00 uur vertrek ik naar mijn werk.

Tot aan de lunch heb ik moeite om wakker te blijven, maar gelukkig gaat het na een lunchwandeling van een half uur beter. Toch ga ik thuis nog heel even op bed liggen. Rond 18.00 uur roept Hilbert naar boven dat het eten klaar is en eten we gezellig met z’n drietjes.

Als ik om 19.30 uur richting dansen fiets moet ik gewoon mijn fietslampjes aandoen omdat het al bijna helemaal donker is! Man, wat gaat dat snel! Om 21.30 uur ben ik weer thuis, spring ik snel onder de douche en kruip daarna met thee en chocola op de bank!

Woensdag

Gelukkig heb ik vannacht beter geslapen. Omdat ik de laatste tijd heel naar wakker word door het ‘gezeur’ van Fygo, sta ik op mijn vrije dag rond 07.15 uur op. Zo kan ik me vast rustig douchen voordat Fygo wakker wordt. Ik ontbijt ook nog even snel en haal dan mijn kleine vriendje uit bed voor een gezellige dag samen.

Uiteraard gaan we ‘s ochtends weer een stuk wandelen. We lopen een route van een uur, heerlijk!!

Rond 15.00 uur komen 3 vriendinnen (en een mini vriendje) op de thee en zodra Fygo klaar is met zijn middagslaapje lopen we nog even naar de kinderboerderij hier om de hoek. Het is echt heerlijk weer! Zó heerlijk dat we een ijsje kopen en er nog even extra van genieten!

‘s Avonds moet Hilbert trainen en heb ik dus lekker een avondje voor mezelf. Ik kijk niet heel vaak meer tv, maar het programma ‘Met open armen’ vind ik zó mooi, dat ik daarvoor toch altijd eventjes de televisie aanzet. Als dat om 22.30 uur is afgelopen kruip ik met een boek m’n bed in!

Donderdag

Hilbert werkt vandaag thuis waardoor ik lekker iets langer in mijn bed kan blijven liggen dan normaal. Hij brengt Fygo naar de opvang en ik fiets rond 07.50 uur naar het werk. Ik ben er dus lekker op tijd. Dat komt goed uit want dit is mijn laatste werkdag deze week en ik heb nog een hoop af te ronden.

Om 17.00 uur fiets ik weer richting huis. Heerlijk zeg, een donderdag niet naar de opvang! Dat scheelt een hoop tijd! Na het eten speelt Fygo nog even lekker in zijn pyama en als hij op bed ligt maken wij ons klaar voor Expeditie Robinson. Onder een dekentje. Met thee en pepernoten! Yeah!

Vrijdag

Vandaag heb ik om 11.00 uur bij een vriendin afgesproken, maar omdat ze aanstaande zondag is uitgerekend app ik eerst maar even of onze date wel door kan gaan ;-). Er is nog geen baby, dus om 10.30 uur stappen Fygo en ik op de fiets.

Na een gezellig ochtendje zijn we om 13.30 uur weer thuis en eten we een broodje. Of eigenlijk 3 broodjes. Vrij snel daarna breng ik Fygo naar bed en ga ik verder met deze blogpost. Aangezien ik iedere dag een stukje schrijf is dat zo gepiept! Eigenlijk wil ik ook nog de stofzuiger door het huis halen, maar ik heb er de kracht even niet voor. Ik plof dus lekker met een kop thee en mijn e-reader op de bank! (Knap hè? ;-)).

Zaterdag

Weekend! Oke, ik heb dat stofzuigen nog niet helemaal losgelaten, want ik wil het nu toch echt gedaan hebben. Als Hilbert met Fygo naar de supermarkt gaat, zorg ik dat het huis weer stofvrij is. Rond 13.00 uur vertrekt Hilbert naar Havelteberg waar hij gaat voetballen. Als hij om 18.00 uur thuiskomt moeten we snel door naar de stad. We hebben namelijk om 18.30 uur gereserveerd bij een restaurant om met vrienden te gaan eten. Aangezien we geen oppas konden vinden nemen we Fygo mee en gaan we naar een pannenkoekenrestaurant (waar ze ook heel lekker ander eten hebben!). Het is erg gezellig en rond 21.00 uur zijn we weer thuis. Fygo gaat snel naar bed en wij genieten nog even lekker van de rest van de zaterdagavond. Toch stiekem ook best fijn, als je én wat leuks kunt doen én nog even thuis kunt relaxen.

Komende week

Vandaag (zondag) hebben we heerlijk een dagje helemaal niks. Als het goed is wordt het mooi weer dus gaan we uiteraard nog even naar buiten. Fietsen of wandelen. Komende week werk ik weer 4 dagen en hebben we in de avonden vooralsnog geen plannen (behalve sporten). Volgend weekend gaan we in ieder geval gezellig op kraamvisite bij ons nieuwste vriendje en verder zien we het wel!

Fijne zondag allemaal!

#week39 #turnbacktime #familie #tbt #vrienden #werken #uiteten #dierentuin #zwolle #tinabliktterug #weekoverzicht #theetjes #ouwehands #plogweek

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now