• Tina Brands

TBT – Week 30

Het is vandaag de laatste zondag van de maand, want komende dinsdag is het alweer augustus! In deze blogpost blikken we terug op de laatste (volledige) week van de maand juli. Een week waarin Fygo jarig was, er gewoon gewerkt moest worden en we de verjaardag van een vriendin vierden met een barbecue! Kijk je mee?

Zondag

Vandaag vieren we Fygo’s tweede verjaardag. Morgen is hij echt jarig, maar dan hebben we iets anders leuks in de planning! In de ochtend geven we hem alvast ons cadeau, een Wobbel! Het eerste wat hij zegt zodra hij het heeft uitgepakt is ‘Wauw! Moooooi!!’ haha.

Nadat Fygo zijn eerste kado heeft uitgepakt en er even mee heeft gespeeld gaan we lekker een stukje wandelen, want nu schijnt de zon nog! Als we weer thuis zijn lunchen we en daarna gaat Fygo naar bed. Wanneer hij rond 15.30 uur wakker wordt staat de eerste visite al voor de deur. We hebben er bewust voor gekozen om alleen familie (en oké.. mijn en Fygo’s beste vriendinnetje mocht er ook bij zijn 🙂 ) uit te nodigen, want dat is in ons niet al te grote huis al druk genoeg! Gelukkig maar, want het regent en we kunnen dus niet in de tuin zitten. Het is in ieder geval erg gezellig en Fygo is weer flink verwend!

Maandag

Hiep hiep hoera! Fygo is nu echt 2 jaar! Vanaf vandaag hebben we dus een peuter in huis!

En om dat te vieren gaan we gezellig met z’n drietjes naar Wildlands in Emmen! Wat is dat een leuk park, zeg! Echt een aanrader! Fygo vindt het echt fantastisch en geniet zichtbaar! Zo leuk!

Dinsdag

Dinsdag moet ik weer gewoon aan het werk en hebben de mannen nog gezellig een dagje samen vrij. Poeh, ik merk dat ik het wel lastig vind dat er echt ontzettend veel mensen om mij heen nu vakantie hebben en/of op vakantie zijn. Maar goed, wij bikkelen nog even 5 weken door en hebben dan ook heerlijk 2 weken vrij!

Woensdag

Vandaag is mijn vaste vrije dag. Zoals iedere woensdag lopen we ‘s ochtends even naar de winkelstraat hier in de buurt. Ik heb een kaartje nodig voor een verjaardag van aanstaande zaterdag en we hebben nog wat boodschappen nodig bij de Jumbo.

Op de terugweg komen we langs een schoolplein waar Fygo al weken naar wijst en daarbij ‘Hygo ook spelen!’ roept. Nu is het zomervakantie, dus we hebben het hele schoolplein voor onszelf!

Na zijn middagslaapje spelen we lekker met zijn nieuwe speelgoed in de tuin!

Donderdag

Jeej! Vandaag mag Fygo trakteren op de opvang en wordt daar zijn verjaardag gevierd! Hij mag een hele mooie verjaardagsmuts op en die gaat tot zijn bedtijd niet meer af ;).

Vlak na Fygo’s eerste verjaardag zag ik deze traktatie op Instagram voorbij komen en vond hem zó leuk dat ik hem had opgeslagen voor dit jaar. Lekker makkelijk om te maken en de kindjes hebben er ook echt wat aan! Volgende week zal ik in een aparte blogpost uitleggen wat je hier allemaal voor nodig hebt en hoe je deze traktatie maakt!

Vrijdag

De laatste werkdag van de week! Ik werk vandaag thuis en oma (mijn moeder) past op Fygo. De dag begint lekker met een doorgelekte kapotte luier. De hele bovenverdieping zit onder de vieze troep dat uit de binnenkant van de luier komt :S. Fygo dus maar weer onder de douche en ik haal maar weer een dweil over de vloer (zonde van het werk van de schoonmaakster gisteren…).

‘s Avonds ruim ik het huis op, pak een kadootje in en schrijf een verjaardagskaart. Daarna plof ik met mijn e-reader op de bank! Weekend!

Zaterdag

Helaas was Fygo gisteren bij het naar bed brengen niet helemaal fit, maar daardoor slaapt hij vanmorgen wel lekker uit tot 09.00 uur. Ondanks dat, heeft hij totaal zijn dag niet vandaag. Vanaf het opstaan tot aan het naar bed gaan (en dat is pas om 21.00 uur) is hij bijna alleen maar aan het mopperen en huilen. Om 12.45 uur brengen we hem naar bed voor zijn middagslaapje, maar hij wil helaas niet slapen en huilt alleen maar. Om 13.30 uur besluiten we hem maar weer uit bed te halen. We moeten namelijk om uiterlijk 14.30 uur vertrekken voor een verjaardag in Medemblik.

In de hoop dat ik hem in de auto rustig kan krijgen als ik wat dichter bij hem zit, ga ik naast hem zitten. Maar helaas, ook in de auto mogen we 1 uur en 45 minuten lang naar gehuil luisteren. Erg pittig, maar ook zo zielig omdat we gewoon niet weten wat hem precies dwars zit ( behalve het feit dat hij zich niet lekker voelt en moe is). Gelukkig is er op de verjaardag genoeg speelgoed van andere kindjes en weet hij zich redelijk goed te vermaken. Na weer een lange autorit naar huis (met weer alleen maar gehuil), leggen we hem om 21.00 uur eindelijk op bed en valt hij gelukkig vrij snel in slaap! Wij zijn gesloopt dus doen de rest van de avond niks meer. Hopelijk heeft Fygo (en wij daardoor ook) morgen een betere dag!

Komende week

Op het moment dat deze blogpost online komt is het zondag en zijn wij de dag waarschijnlijk rustig aan het opstarten en ga ik zo even een rondje hardlopen. Vandaag hebben we verder geen plannen dus als het weer een beetje meewerkt gaan we er nog even lekker met z’n drietjes op uit. Komende week werk ik 3 dagen. Ik vermoed dat we ergens deze week ‘s avonds nog een gesprek hebben met een makelaar :), dinsdag ga ik gezellig op visite bij een vriendin in Hilversum om haar nieuwe huis te bewonderen en zaterdag heb ik een feestje in Apeldoorn van een andere vriendin die 30 wordt!

Een hele fijne zondag allemaal!!

#barbecue #turnbacktime #plog #wildlands #fygo #tbt #visite #verjaardag #jarig #fygo2jaar #dierentuin #tinabliktterug #week30 #weekoverzicht #juli

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now