• Tina Brands

Review – Stokke Steps wipstoel

Bijgewerkt: 13 jun 2020

Tijdens mijn zwangerschap ontving ik van Stokke de Steps wipstoel om uit te testen. Ik heb toen meteen onze oude wipstoel aan een vriendin gegeven, want kijk nou hoe mooi deze is! Ook al zou hij misschien helemaal niet praktisch zijn, hij staat in ieder geval al ontzettend leuk in de woonkamer! ;-). Inmiddels is de gebruiker van de stoel al bijna 4 maanden oud en hebben we hem dus al een tijdje kunnen testen. In deze blogpost deel ik dan ook mijn bevindingen.


Geschikt voor newborns

Het leuke aan deze stoel vind ik dat je hem echt direct vanaf dag 1 zou kunnen gebruiken. Onze vorige wipstoel stond de eerste 2 maanden op zolder, omdat Fygo te klein was om hier goed in te kunnen zitten. Jip daarentegen kon direct in deze ‘bouncer’, omdat er een extra steunkussentje in zit die er onder andere voor zorgt dat het hoofdje niet opzij valt.


Praktisch

Je zou de wipstoel op de Stokke Steps kinderstoel kunnen plaatsen, waardoor je kindje op dezelfde hoogte zit als jij en je hem of haar dus ook aan tafel kunt schuiven. Wij hebben zelf de Stokke Tripp Trapp stoel met newborn set, dus dit heb ik zelf niet kunnen testen, maar het idee is hetzelfde. Ik kan je zeggen, dat je kindje mee aan tafel kan is echt ontzettend handig! En dan krijgt Jip op dit moment nog niet eens groente- of fruithapjes. Dat wordt straks wel héél erg makkelijk en gezellig!

De wipstoel zelf is in te klappen waardoor hij vrij plat is en je hem dus heel gemakkelijk mee kunt nemen of op kunt bergen. Ideaal!


Mooi uiterlijk

Naast dat de wipstoel dus heel praktisch is, vind ik hem ook nog eens ontzettend mooi. Ik had zelf geen invloed op de kleur die ik toegestuurd kreeg, maar ondanks dat ik zelf waarschijnlijk voor een grijze variant zou gaan, vind ik het ontwerp van de stoel al zo mooi dat de kleur eigenlijk helemaal niet meer uitmaakt. Toch is de stoel verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en kun je ook nog kiezen tussen een wit of zwart onderstel. Ik ben in ieder geval heel blij met deze, en hij mag van mij (én van Hilbert) gewoon in de woonkamer blijven staan. Dus ook als we hem niet gebruiken.


Conclusie

Als je op zoek bent naar een ‘simpele’ wipstoel, zonder automatische schommelfunctie, dan kan ik de Stokke Steps wipstoel zeker aanraden! Ik moet zeggen dat ik de stoel wel wat prijzig vind (tussen de €130,00 en €169,00), dus ik weet niet of ik hem zelf gekocht zou hebben als ik hem niet had gekregen. Maar dan heb je ook wel een wipstoel van een hele goede kwaliteit. Zeker als je hem gebruikt in combinatie met de Stokke Steps kinderstoel, heb je er denk ik heel erg veel plezier van! Kijk maar eens hoe blij Jip ermee is!


#review #spon #stokke #bouncer #mamablog #newborn #baby #steps #gesponsord #wipstoel #Gekregen

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now