• Tina Brands

Review – Marcel’s Green Soap

Begin dit jaar ontdekte ik de producten van Marcel’s Green Soap. Ik was meteen enthousiast en sindsdien gebruik ik alleen nog maar schoonmaakproducten van dit mooie natuurlijke merk. Inmiddels hebben ze er een aantal nieuwe producten bijgekregen en ik mocht ze testen!

Marcel’s beloften

Een eerlijke review schrijven over de producten van Marcel’s Green Soap is heel gemakkelijk. Met zijn schoonmaakproducten doet Marcel namelijk de volgende drie beloften:

  1. Het ruikt fantastisch

  2. Het maakt geweldig schoon

  3. Het zit vol met natuurlijke ingrediënten

De afgelopen weken heb ik getest of hij deze beloften inderdaad waarmaakt met zijn nieuwe wasmiddel, vaatwastabletten en toiletreiniger.

Puur natuur

De producten van Marcel’s Green Soap zijn inderdaad 100% natuurlijk (belofte 3), 99% biologisch afbreekbaar en worden niet getest op dieren. Ze bevatten geen kleurstoffen, parabenen, chloor, fosfaten, ammonia of zuren. Door deze producten te gebruiken ben je dus goed bezig voor zowel het milieu als voor jezelf! Zo fijn!

Wasmiddel Vanille & Katoen

Hier word ik dus echt heel blij van! Omdat Fygo eczeem heeft konden we sinds zijn geboorte alleen maar wassen met het wasmiddel van Neutral. Wie dit wasmiddel ook gebruikt weet dat hier geen geur aanzit en dat mis ik toch wel heel erg! Het wasmiddel van Marcel’s Green Soap bewijst dat milieu- en huidvriendelijk wassen niet suf en saai hoeft te zijn. Het ruikt écht fantastisch (belofte 1) en het maakt je was net zo schoon als de meeste andere producten die ik ooit heb gebruikt. Ik gebruik dit wasmiddel nu ongeveer 3 weken en ik blijf nog dagelijks zeggen hoe lekker onze was nu ruikt! Nooit geweten dat ik zo blij kon worden van de was doen!

Vaatwastabletten Grapefruit & Limoen

Ik denk dat ik wat betreft schoonmaakproducten het minste waarde hecht aan natuurlijke vaatwastabletten. Misschien omdat ik zelf niks hoef te doen en de machine het werk doet? Ik raak het product amper aan waardoor mijn huid ook niet irriteert en er daardoor waarschijnlijk niet zo vaak bij stilsta. Toch besef ik me nu dat de meeste A-merken verre van milieuvriendelijk zijn. Als ik dan dus toch bezig ben met milieuvriendelijk schoonmaken, waarom dan niet ook milieuvriendelijk afwassen!?

De tabletten zitten in een folie die je niet hoeft te verwijderen, ze kunnen zo de machine in. Wanneer de vaatwasser klaar is en je doet de deur open komt je een heerlijk frisse geur tegemoet. De vaat is keurig schoon en zelfs de glazen glanzen! Wauw! Belofte 2, check!

Toiletreiniger Sinaasappel & Jasmijn

De toiletreiniger gebruik ik eigenlijk niet alleen om mee schoon te maken, maar soms giet ik gewoon even een klein scheutje in het toilet én de wastafel omdat ik het zo ontzettend lekker vind ruiken. Maar als ik wel ga schoonmaken maakt het ook nog eens heel erg goed schoon. Ik ben heel erg blij met dit fijne alternatief voor chloor en bleek!

Conclusie

De producten van Marcel’s Green Soap zijn echt fantastisch. Ik word niet betaald om deze blogpost te schrijven, dit is mijn oprechte mening. Ik zou het iedereen aanraden en ik hoop stiekem ook dat zoveel mogelijk mensen overstappen op dit natuurlijke product dat zowel goed is voor het milieu als voor jezelf. Het enige wat ik erg jammer vind is dat de producten (nog!?) niet in de supermarkt te verkrijgen zijn. Kijk hier waar je de schoonmaakproducten bij jou in de buurt wel kunt kopen of bestel ze online!

#review #gezond #testen #vaatwastabletten #natuurlijk #spon #marcel #ecologisch #marcelsgreensoap #wasmiddel #milieuvriendelijk #schoonmaken #100natuurlijk #milieu #gesponsord #toiletreiniger #Gekregen

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now