• Tina Brands

Negenmaandenbeurs

Negenmaandenbeurs 2019 zit er weer op en wat was hij leuk! Dit jaar was ik één van de mamabloggers voor de Negenmaandenbeurs en mocht ik uiteraard ook op de beurs zelf aanwezig zijn. Omdat wij momenteel druk zijn met het verbouwen van ons nieuwe huis, besloot ik gewoon één dag te gaan zonder een duidelijke rol te vervullen. Ik nam mijn beste vriendinnetje mee en we maakten er een hele leuke en gezellige dag van!

Ik was nog nooit eerder op de Negenmaandenbeurs geweest, omdat ik beide keren heel ziek was toen ik zwanger was. Nu ik ben geweest kan ik iedere zwangere vrouw aanraden er heen te gaan. In deze blogpost vertel ik waarom!

Aanbiedingen

Beurzen staan natuurlijk bekend om het kunnen kopen van leuke artikelen voor fijne beursprijsjes. Een baby is al duur genoeg, dus om een beetje te besparen kun je op de Negenmaandenbeurs een groot deel van je babyuitzet met leuke kortingen inslaan. De variatie in stands is groot, dus je kunt bijna alles wat je nodig hebt wel kopen.

Gratis producten

Naast alle kortingen die je op de beurs krijgt, worden er ook nog heel veel leuke gratis producten uitgedeeld. Omdat ik niet meer zwanger ben en ik niet zo lang geleden de zolder heb ontdaan van alle troep, heb ik niet te veel producten mee naar huis genomen. Maar toch was ik aan het einde van de dag een gratis speen, romper en een setje mijlpaalkaarten rijker.

Workshops en Masterclasses

Naast dingen kopen kun je op de beurs ook dingen doén! Er waren dit jaar heel erg veel leuke workshops en masterclasses om uit te kiezen: Babymassage, Kangatraining, EHBO bij baby’s en kinderen, No nonsens hypnobirthing, Fotograferen met je mobiel, KonMari je babykleertjes en nog veel meer!

Podium

Naast beurs-stands en workshopgebieden was er ook een podium waar verschillende activiteiten op plaats vonden. Zo waren er modeshows en werd er bijvoorbeeld voorgelezen en gezongen door Kikker en Kim-Lian van der Meij. Gezellig, toch!?

Babyrestaurant

Dit jaar was er voor het eerst een pop-up babyrestaurant. Hier kon je workshops volgen en gezonde babyhapjes proeven. Ik hoop dat dit een succes was en dus volgend jaar weer terug zal keren.

Volgend jaar

Ben je nu zwanger en heb je de beurs gemist? Ook voor kersverse ouders is de Negenmaandenbeurs erg leuk om te bezoeken. Overweeg dus eens om volgend jaar alsnog te gaan! Je kunt de kleine spruit gerust meenemen, er is zelfs een kinderopvang! ;-).

#zwanger #dagjeuit #mamablogger #ouders #uitje #negenmaandenbeurs #mamablog #RAI #beurs #tip #moeder

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now