• Tina Brands

Favoriete zomer-items

Het is oktober en het is herfst! Dat betekent dat de zomer van 2017 alweer achter ons ligt. Inmiddels hangt mijn winterjas alweer aan de kapstok en zijn de korte broeken en rokjes weer naar zolder.

Het weer was in de zomer niet heel veel anders dan het weer in de lente. We hadden soms hele mooie dagen maar toch waren het voornamelijk dagen voor lange broeken, sneakers en een jas. Daarom zijn de items die ik graag droeg in de zomer ook grotendeels gelijk aan wat ik droeg in de lente. Maar ik heb ook een aantal nieuwe dingen gekocht die ik direct veel heb gedragen. Die favoriete items deel ik graag met jullie in deze blogpost!

Schoenen

Gelukkig gaat er geen zomer voorbij zonder sandalen te hebben gedragen. Wat schoenen betreft ga ik meestal op safe. Heel af en toe draag ik schoenen met kleur, maar in de meeste gevallen zijn ze grijs, zwart of bruin. Zo ook mijn nieuwe sandalen. Ik droeg jaren lang dezelfde zwarte sandalen maar die konden deze zomer helaas echt niet meer. Ik heb ze zo vaak gedragen dat de bandjes helemaal waren versleten. Eigenlijk lijken deze sandalen heel erg op die ik al had. Het fijne hieraan vind ik dat ze echt overal onder staan en ze lekker lopen. Ook niet onbelangrijk.

Op de tweede foto zie je mijn nieuwe Vans sneakers. Er kwamen gaten in mijn Converse All Stars dus ik begon te twijfelen of ik weer opnieuw dezelfde zou kopen, of dat ik deze keer voor Vans zou gaan. Ik koos voor dat laatste en ik heb er tot nu toe nog geen spijt van! Ze zitten heerlijke en ook deze schoenen kunnen eigenlijk overal onder.

Tenslotte mijn nieuwe slippers. Ik heb altijd slippers van het merk Havaianas, maar eigenlijk ook altijd in het zwart of grijs. Dit keer wilde ik een keer een ander (zomers) kleurtje. Ik kwam deze tegen met een bandje om de hiel. Ideaal! Toch draag ik deze slippers alleen thuis of op vakantie. En aangezien we deze zomer niet naar een warm zonnig land zijn geweest, heb ik ze alleen maar thuis aangehad. Volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Broek en rokje

Ik was al tijden op zoek naar een lange luchtige broek die ik op warme dagen naar kantoor kon dragen. Deze zomer vond ik eindelijk bovenstaande broek en wat een fijne koop is dat geweest! Hij zit heerlijk en valt ook nog goed te combineren. Het rokje op de rechterfoto is van Costes.

Tops

Ik denk dat ik bijna de hele zomer voornamelijk deze shirts heb afgewisseld. Ik vind ze (nog steeds) leuk, zitten lekker en matchen bijna overal bij. De eerste twee zijn van Costes en de derde is van Sissy Boy.

Herfst

De herfst vind ik het minst leuke seizoen. Toch is het ook altijd wel weer lekker om truien, sjaals en warme jassen te dragen. Zodra de herfst weer voorbij is zal ik mijn favoriete herfst items met jullie delen!

#Zomer #Lifestyle #favorieten #zomeritems #schoenen #Fashion #items #broek #slippers #sandalen #shirt #kleding #rok #tops

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now