• Tina Brands

Favoriete lente-items

Helaas is mijn favoriete seizoen, de lente, alweer voorbij. Maar dat het nu officieel zomer is vind ik zeker niet erg! In deze blogpost deel ik mijn favoriete fashion items van de afgelopen lente! Kijk je mee?

Tops

Wat betreft tops ging ik deze lente voor lekker basic. Bovenstaande tops zijn allemaal van de H&M en dat merk je ook wel aan de kwaliteit. Inmiddels heb ik dus een aantal (wat duurdere) nieuwe shirtjes aangeschaft van wat betere kwaliteit, wie weet zie je deze terug in de blog met mijn favoriete zomer items!

Bij het woord ‘Tops’ denk ik aan mensen die chips uitspreken als ‘Tjips’ haha, jullie ook?

Schoenen

Omdat ik iedere dag minstens 10.000 stappen zet (en dus veel wandel) loop ik het liefst op sneakers. Uiteraard kan een paar Converse All Stars dan niet in mijn garderobe ontbreken. Ze lopen heel erg lekker en deze zwarte All Stars zijn met bijna alles te combineren. De schoenen die ik daarnaast vaak draag omdat ik ze gewoon heel erg leuk vind, zijn de gestippelde Adidas Original Stan Smith.

Jassen

Goed, mijn jassen. Daar kan ik eigenlijk niet uit kiezen en laat ze daarom alle drie maar zien. Meer heb ik er ook niet en deze zal ik tijdens de zomer gewoon nog blijven dragen (want helaas staat ‘zomer’ in Nederland niet gelijk aan ‘mooi weer’).

Die groene is een regenjas van America Today en daar ben ik heel blij mee! Ik droeg altijd van die vieze plak regenpakken van de Hema, maar aangezien ik alles op de fiets doe en dus regelmatig een regenjas aan moet vond ik het dit jaar tijd worden voor een ‘echte’ regenjas die er nog redelijk fashionable uitziet. De lengte is perfect en er zit een soort klepje aan de capuchon waardoor je dus ook echt geen (of oké, in extreme gevallen een klein beetje dan) regen in je gezicht krijgt.

De lange grijze jas heb ik 2,5 jaar geleden besteld bij Loavies. Deze draag ik juist vooral als ik niet op de fiets hoef (dat is dus niet heel erg vaak ;)). Ik vind hem heel erg leuk, maar hij is op de fiets niet praktisch aangezien hij lang is en alleen met een ceintuur gesloten kan worden. Je begrijpt het al, de jas waait dus alle kanten op en kan zelfs tussen de spaken komen. Niet handig!

De jas op de laatste foto is een biker jacket die eigenlijk in geen enkele garderobe mag ontbreken, dus ook niet in die van mij! Als het niet regent en er ook geen regen wordt voorspeld draag ik meestal deze jas. Deze jas heb ik toevallig ook (vorig jaar) bij Loavies besteld, maar zodra mijn bankrekening het toestaat wil ik toch echt een keer een goede leren variant kopen!

Broek & Rok

Nog steeds draag ik voornamelijk de Dr Denim Plenty broeken. Bij een warme dag ruil ik deze direct in voor een rokje, de laatste tijd was dat vooral bovenstaande rok van de Jacqueline de Yong collectie van Only.

Zomer

Hopelijk werkt het weer de komende tijd een beetje mee en staat over een tijdje de blogpost met favoriete zomeritems vol met rokjes, jurkjes en sandaaltjes ;-).

Enjoy the summer!!

#jassen #broeken #favorieten #Fashion #allstars #stansmith #rokje #lente #fashionitems #adidas

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now