• Tina Brands

En toen was ik chronisch ziek

Bijgewerkt: 13 jun 2020

Eindelijk staat er weer een nieuwe blogpost online. Helaas kom ik de laatste tijd minder aan bloggen toe dan ik zou willen, maar ik vind het wel heel leuk om te zien dat mijn blog nog steeds dagelijks wordt gelezen én er bij een nieuwe blogpost steeds weer nieuwe volgers bijkomen! Dankjulliewel!

De reden dat het nu wat rustiger is, is dat ik in juli van dit jaar te horen heb gekregen dat ik chronisch ziek ben. Ik heb Colitis Ulcerosa, een chronische darmziekte (IBD). Omdat ik me regelmatig ziek voel, heb ik niet zoveel kracht om aan dit blog te werken. Maar omdat ik merk dat de ziekte bij veel mensen niet bekend is (ik had zelf ook geen idee wat het inhield) én ik het zelf heel ‘fijn’ vind om verhalen van lotgenootjes te lezen, wil ik wel graag van dit blog gebruik maken om mijn verhaal te delen en familie en vrienden (van andere IBD-ers) te informeren. Er zal dus niet wekelijks een gezellig blogje verschijnen, maar laat vooral aan de rechterkant je e-mailadres achter, zodat je een mailtje ontvangt als ik weer een blogpost heb gepubliceerd. Zo zie je maar, ook al heb je een gezonde levensstijl, het valt niet altijd te voorkomen dat je toch ziek wordt. Maar juíst door deze diagnose ben ik nóg gemotiveerder om gezond te leven. En gezond of ziek, uiteindelijk heeft iedereen baat bij gezond eten, voldoende bewegen en een gezonde leefomgeving.


#tinadeelt #ziektevancrohn #mijnverhaal #ziek #lotgenoten #IBD #darmontsteking #colitisulcerosa #chronischedarmontsteking #update #chronischziek

17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now