• Tina Brands

Banana nice cream!


Zo! Dat is lang geleden. Maar ik heb heus een goede reden! De meesten zullen al op de hoogte zijn, ik ben inmiddels alweer 8 maanden zwanger.


Helaas zijn de eerste 4 maanden niet helemaal vlekkeloos verlopen, waardoor ik geen energie heb gehad om dit blog bij te houden. Na die eerste maanden ben ik weer langzaamaan gaan werken, maar was na het werk zo moe, dat ik het niet op kon brengen om te gaan experimenteren met recepten en te gaan schrijven.

Maar nu heb ik verlof! Oh wat was ik daar aan toe. En ik geniet ervan. Zelfs nog mooi weer erbij ook! (misschien wordt het de komende dagen iets té mooi, maar dat mag de pret niet drukken). Ik heb dus maar meteen een bakje heerlijk gezond ijs gemaakt.

Ik weet nog niet goed wat ik met dit blog ga doen..hij blijft sowieso bestaan, maar hoe vaak ik iets zal posten weet ik echt nog niet. Misschien ga ik er wel een heel andere draai aan geven (iets met baby-/kindervoeding?). Er verandert tenslotte de komende tijd toch al zo veel! :). Wat vinden jullie?

Bij deze het recept van het bananenijs met frambozen en blauwe bessen:


Ingrediënten voor 2 personen – 2 bevroren bananen (Tip! Haal de bananen uit hun schil en leg ze in stukjes, in een bakje, in de vriezer) – 1 doosje diepvriesfruit (Dit kan natuurlijk van alles zijn, maar in dit geval heb ik gekozen voor ‘Frambozen en blauwe bessen’)

Bereiding Haal alles uit de vriezer en laat het heel even ontdooien. Doe de ingrediënten in een bak/schaal en pureer het met een staafmixer. In de blender kan natuurlijk ook, maar dat gaat vaak wat lastiger als het nog een beetje bevroren is.

Heerlijk tijdens zomerse warme dagen. Geniet ervan!

#zwanger #bananenijs #gezond #banaan #frambozen #verfrissing #nicecream #ijs #blauwebessen

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now