Hoi! Ik ben Tina, 33 lentes jong, mama van Fygo (4) en Jip (1), en ik ben gek op schrijven. Om die reden ben ik ook heel dankbaar dat ik voor mijn werk als documentatie- en communicatie specialist voornamelijk achter mijn laptop teksten zit te tikken. Toch vind ik het jammer dat ik daar niet veel persoonlijks in kwijt kan. Vandaar dit blog!

Door dit blog te volgen kom je van alles te weten over mijn leven (als moeder) en deel ik met jullie mijn persoonlijke tips die het leven nóg leuker, makkelijker en gezonder (gezonder? Ja gezonder!) kunnen maken. Ik heb namelijk een klein beetje een hekel aan producten die nare stoffen bevatten die niet goed zijn voor de mens (en het milieu). Ik zeg een klein beetje omdat het eigenlijk een soort van haat-liefdeverhouding is; ik probeer zo gezond mogelijk te leven, maar ook ik heb uiteraard af en toe onwijs veel zin in een frikandel speciaal, een handvol snoep, het spuiten van een heerlijke deo onder mijn oksels of het dragen van een tof shirtje van synthetisch materiaal. Ik geef dan ook gewoon lekker toe aan die behoefte en voel me daarna maar een tikkeltje schuldig.

Verder woon ik in het prachtige Zwolle, ben ik al meer dan 15 jaar verliefd op Hilbert, heb ik twee HBO diploma's op zak (Media & Entertainment Management en Voedingsdeskundige), is dansen mijn grote passie en maak je me blij met een bezoekje aan het theater of een (buiten)festival, eten in een hip restaurant, een goed boek, een tripje naar de zon, een mooie wandeling door de natuur of met een leuk Instagram account ツ.

Daarover gesproken, volg je me ook op Instagram, Facebook en Bloglovin?

Liefs,
Tina

PS. In juli 2019 kreeg ik de diagnose Colitis Ulcerosa, een chronische darmziekte. Ondanks mijn gezonde levensstijl heb ik helaas toch een ontsteking ontwikkeld die niet meer te genezen is. Juíst door deze diagnose ben ik nog gemotiveerder om gezond te leven. Omdat ik het zelf fijn vind om verhalen van lotgenootjes te lezen én ik mijn verhaal graag met jullie wil delen, zal vanaf nu dit onderwerp dan ook vaker op dit blog naar voren komen.

©2020 door Tina deelt. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now